За Magentas

За нас

Фирма „Магентас” ЕООД е официален представител и партньор на JUB Словения. Ние предлагаме на своите клиенти висококачествени бои и материали за довършителните работи в строителството.

Ние можем  да предложим, както доставка на материали, които са с отлични съотношение цена-качество, така  и довършително-ремонтни дейности както за  интериора,  така и за екстериора.  Фирмата разполага с професионална техника и отлично подготвени екипи  за довършителните дейности.

„Магентас” ЕООД извършва дистрибуция на бои, мазилки, шпакловки и лакове за дърво в магазини в цялата страна.


​Какво предлагаме:

На нашите дистрибутори ние предлагаме коректно дългосрочно партньорство, добри търговски условия(отстъпки, промоции), транспорт на стоката до техен обект веднъж седмично, обучение на персонала, рекламни материали, брандиране на магазина, тониращи системи с миксери и стелажи.

Ние предлагаме пълната гама от материали за довършителните дейности в строителството: грундове и импрегнации, шпакловки, латекси и интериорни бои със специално предназначение, декоративни мазилки, фасадни бои, фасадни системи(лепило, EPS, профили), лакове за дърво и емайли. „Магентас” ЕООД работи с професионални машини за безвъздушно шпакловане и боядисване, нашите групи от специалисти, ще Ви предложат услуги в сферата на сухото строителство, боядисване, фасадни мазилки, ОВИ, ВиК, полагане на подови покрития, декоративни мазилки.

Фирмата извършва строително-ремонтни дейности и може да предложи оглед, изработване на проект, консултация, цялостни решения при ремонта на Вашето жилище. Огледите и консултациите са безплатни.