Интериорни бои, латекс

Jupol Gold


Високопокривна декоративна боя за стени

JUPOL GOLD е щадяща околната среда декоративна боя за стени, произведена на основата на водна дисперсия на полимерни свързващи вещества. Използва се за декоративна защита на стени и тавани в жилищни и търговски сгради, училища, детски градини, болници, хотели, домове за възрастни хора и други обекти.
Подходящи основи за нея са всякакви видове фини мазилки, изгладени с изравняващи смеси повърхности, хартиени и релефни флис тапети, релефни тапети от стъклени влакна, а също и плоскости от гипсокартон и фиброцимент, плоскости от дървесни частици, неизмазан бетон и др. Възможно е нанасяне и върху добре
прилепнали стари дисперсионни мазилки и всякакви видове добре прилепнали декоративни мазилки.

Лесна е за нанасяне и се предлага в широка палитра от цветни нюанси. Цветният филм е високо паропропусклив и устойчив на мокро триене, така че не твърде прилепналите нечистотии могат да бъдат премахнати от боядисаните повърхности с кърпа или парцал, натопен в разтвор от обикновено домакинско почистващо средство. За боядисване на нормално попиващи, светли и не прекалено зацапани повърхности в обекти с по-ниски изисквания обикновено е достатъчно еднослойно нанасяне.
Техническа листовка 329 Kb (pdf) свали